jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018

ساخت وبلاگ

Real Madridissa Ronaldolla on loistava ennätys. Hän on idoli, jolla on eniten maaleja Real Madridin historiassa. Hän on myös idoli lukemattomien Real Madrid -fanien sydämissä. Hänen nro 7 jalkapallo pelipaidat kantaa myös lukemattomia kunniakas historia Real Madrid. Vaikka hän on liittynyt Juventukseen nyt, on vielä monia faneja, jotka odottavat hänen palaamistaan. Viime aikoina uutiset ovat osoittaneet, että Ronaldo haluaa palata Real Madridiin.

Koska Juventus ei voinut saavuttaa enemmän tuloksia Mestarien liigassa, tämä antoi myös Ronaldolle ajatuksen poistua joukkueesta. Ronaldon joukkue on puhunut paluustaan ​​Real Madridiin useita kuukausia. Ronaldo on kiinnittänyt huomiota Real Madridin nykytilanteeseen ja tuntee Real Madrid -tiimin tilanteen hyvin. Palattuaan Real Madridiin hän voi saada motivaation takaisin ja laittaa Real Madrid pelipaita uudelleen. Koska nykyinen Real Madrid -joukkue ei ole vain nuori, vaan myös täynnä potentiaalia.

Real Madrid -fanit kaipaavat myös Ronaldoa, ja Ronaldon paluu Real Madridiin voi myös palauttaa luottamuksen entisiin joukkuetovereihinsa. Mahdollisuus Ronaldon palaamiseen Real Madridiin on edelleen olemassa, odotetaan sitä yhdessä.

jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018...
ما را در سایت jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : amanda halvallapeliasut بازدید : 189 تاريخ : سه شنبه 26 اسفند 1399 ساعت: 11:54

Vinicius Junior on tänä vuonna 20-vuotias. Hän on erinomainen alokas. Nyt hän on brasilialainen jalkapalloilija ja hyökkääjä. Tällä hetkellä hän pelaa La Liga -klubissa Real Madrid. Nyt hänestä on tullut yhä suositumpi nuorten fanien keskuudessa, he kaikki käyttävät hänen jalkapallo pelipaidat liittyäkseen peliin. Vinicius työskentelee myös ahkerasti tuomaan faneille jännittävämpiä tapahtumia.

Real Madrid käynnisti La Liga -kilpailun Pisjuan-stadionilla. Real Madrid kohtasi Ser Sevillaa, ja molemmilla osapuolilla oli vaikea vetää. Kumpikin osapuoli teki tasapelin 0-0 ensimmäisellä puoliskolla ja vaihtoi puolta toisella puoliskolla. Lopulta Vinicius, nuori teini, loisti tässä pelissä. Kuinka upean pelin hän toi meille yllään numero 20 - Real Madrid pelipaita. Vinicius teki vastustajan maalivahdista Bonosta oman maalin ja teki onnistuneesti maalin, joka oli ainoa maali pelissä.

Pelin lopussa Real Madrid voitti Sevillan 1-0 ja voitti lopullisen voiton.

jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018...
ما را در سایت jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : amanda halvallapeliasut بازدید : 179 تاريخ : سه شنبه 5 اسفند 1399 ساعت: 16:16